Lexus modellen

Welke Lexus modellen zijn er?

Over de jaren heen zijn er veel verschillende Lexus auto’s ontwikkeld, gemaakt en verkocht. De een is sneller dan de ander en de een is kleiner dan de ander. Ieder model heeft weer zijn voor een nadelen. Alle modellen zijn wel van zeer hoge kwaliteit. Bij het ontwikkelen van deze auto’s hebben ze goed gekeken naar verschillende dingen. Zo hebben ze natuurlijk veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de verschillende modellen. Ze hebben gekeken naar wat voor soort auto’s ze nog niet hadden gemaakt en welk uiterlijk het goed zou doen in de markt.

Het uiterlijk van een auto is namelijk minstens even belangrijk als hoe hard de auto kan en de pk van de auto. Iedereen heeft wel eens een mooie auto op straat gezien en dacht die zou ik ook wel willen hebben. Het uiterlijk is dus ook reclame voor de auto. Bijna niemand koopt een auto die ze niet mooi vinden. Een auto is voor veel mensen en vooral mannen een pronkstuk waar ze trots op zijn.

Een mooi uiterlijk

Hier spelen bedrijven goed op in door een mooi uiterlijk te creëren. De een houdt van een kleine auto de ander vindt een grote wagen mooi en weer iemand anders vindt een sportwagen het mooist. Het is belangrijk dat je als autobedrijf alle soort auto’s aanbiedt zodat je zoveel mogelijk klanten krijgt.

Vaak in het uiterlijk van een auto wordt er rekening gehouden met wat voor soort auto het is. Een sportwagen is vaak gestroomlijnd dan een familieauto. Naast een mooi uiterlijk zijn de motorische onderdelen van een auto ook belangrijk. Veel mensen vinden de maximumsnelheid en de pk van een auto belangrijk. Een wagen kan er mooi uitzien maar als die harder dan 100 kan willen vele mensen hem niet kopen. Lexus heeft hier rekening mee gehouden en mooie auto’s gecreëerd die hard kunnen rijden.

Voorbeelden hiervan zijn: de Lexus LS, Lexus LC en de Lexus RC-F. De lexus LS heeft een vermogen van 418 pk en kan van 0 tot 100 in 4,9 seconden. Dat is heel erg snel. De auto heeft een topsnelheid van 250 km/u. De Lexus LC heeft een vermogen van 464 pk en heeft dus een krachtige motor. De auto kan binnen 4,7 seconden van 0 naar 100 gaan en heeft een topsnelheid van 270 km/u. De snelste Lexus auto is de Lexus RC-F. Deze wagen heeft een vermogen van 477 pk en heeft dus de krachtigste motor. Binnen 4,5 seconden kan de auto van 0 naar 100 gaan en het heeft een topsnelheid van 270 km/u.