auto financiering

Verschillende manieren om je auto te betalen

Er zijn verschillende manieren om je auto te betalen. Je kan geld lenen bij de bank, een abonnement afsluiten en je kan het gewoon helemaal in een keer betalen. Voor alle inkomensklassen en voorkeuren is er wel een manier om te betalen. 

Het geld in een keer kunnen betalen is natuurlijk het fijnst want dan komen er geen extra kosten bij kijken. De enige extra kosten die je moet betalen zijn de belastingen.

Geen bewijs?

Dus als je in een verkeersongeluk komt of de politie houdt je staande kan je niet bewijzen dat het jouw auto is en kan je in serieuze problemen komen. Je netjes aan de regels houden is dus het moet.

auto te betalen

Een goede service is belangrijk om te hebben als autobedrijf, omdat het mensen meer redenen geeft om je auto te kopen. Het is dus een soort van verkoopmiddel.

Op de lange termijn betaal je uiteindelijk dus meer dan dat je in eerste instantie had betaalt. Het verschil is dat je het niet in een keer betaalt, maar dat je iedere maand een beetje terug betaalt waardoor het betalen misschien wat makkelijker is.
Handige methode

Handige methode

Dit is dus een handige methode voor mensen die een te kleine spaarrekening hebben, maar wel iedere maand genoeg verdienen om het beetje bij beetje te kunnen betalen. Als geluk hebt heb je misschien een vriend, kennis of familielid die het geld aan je willen lenen zonder dat je extra terug hoeft te betalen.

Als je geen geld wilt lenen bij de bank kan je ook betalen via een abonnement. Op de langer termijn is dit uiteindelijk ook duurder. Het werkt hetzelfde als geld terug betalen aan de bank. Je betaalt iedere week of maand een deel van het geld, maar je hebt de auto wel in bezit.